Images

Rafi + Nilma – Taman Sri Ramal, Kajang

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum semua,

Apa khabar.. rasanya lama dah x update blog ni.. al maklumlah dalam keadaan sekarang ni, masa mencemburui saya untuk menyiapkan entry ni. Walaubagaimana pun saya tidak akan menghampakan korang semua untuk view update-update terbaru dari saya. Ok lah tanpa membuang masa lagi, korang layan la dahulu gambar-gambar semasa berlangsung nya Majlis Menyambut Menantu Rafi dan Nilma, di Taman Sri Ramal Kajang, Selangor.

Rafi+Nilma 1a
Rafi+Nilma 10
Rafi+Nilma 2a
Rafi+Nilma 3a
Rafi+Nilma 4a
Rafi+Nilma 5
Rafi+Nilma 6
Rafi+Nilma 7
Rafi+Nilma 13a
Rafi+Nilma 9
Rafi+Nilma 8
Rafi+Nilma 11
Rafi+Nilma 10a
Rafi+Nilma 25
Rafi+Nilma 14a
Rafi+Nilma 14a8
Rafi+Nilma 14a2
Rafi+Nilma 14a3
Rafi+Nilma 14a4
Rafi+Nilma 14a5
Rafi+Nilma 14a6
Rafi+Nilma 12
Rafi+Nilma 14a1
Rafi+Nilma 14a7
Rafi+Nilma 13
Rafi+Nilma 14a9
Rafi+Nilma 14a10
Rafi+Nilma 14a11
Rafi+Nilma 26
Rafi+Nilma 14
Rafi+Nilma 15
Rafi+Nilma 27
Rafi+Nilma 16
Rafi+Nilma 17
Rafi+Nilma 28
Rafi+Nilma 29
Rafi+Nilma 18
Rafi+Nilma 19
Rafi+Nilma 24
Rafi+Nilma 20
Rafi+Nilma 30
Rafi+Nilma 32
Rafi+Nilma 22
Rafi+Nilma 36
Rafi+Nilma 37
Rafi+Nilma 38
Rafi+Nilma 40
Rafi+Nilma 41
Rafi+Nilma 39
Rafi+Nilma 34
Rafi+Nilma 33
Rafi+Nilma 35
Rafi+Nilma 42
Rafi+Nilma 3
Rafi+Nilma 2
Rafi+Nilma 43
Rafi+Nilma 44
Rafi+Nilma 45
Rafi+Nilma 46
Rafi+Nilma 47
Rafi+Nilma 48
Rafi+Nilma 49
Rafi+Nilma 50
Rafi+Nilma 52
Rafi+Nilma 53
Rafi+Nilma 54
Rafi+Nilma 55
Rafi+Nilma 56
Rafi+Nilma 57
Rafi+Nilma 58
Rafi+Nilma 62
Rafi+Nilma 59
Rafi+Nilma 63
Rafi+Nilma 61
Rafi+Nilma 64
Rafi+Nilma 60
Rafi+Nilma 65
Rafi+Nilma 1

Peringatan kepada semua bakal pengantin cepat-cepat booking tarikh dengan naserunphotoworks, kerana buat masa sekarang saya mempunyai masa yang limited untuk melakukan Job Wedding ni..

Jadi, sesiapa yang berminat dengan hasil kerja tangan saya bolehlah booking tarikh. Ok itu sahaja lah untuk kali ini,

Sekian, Wassalam.

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
{principal photographer}
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Untitled

Saiful Chin + Roza – Akad Nikah – Felda Pemanis 2, Segamat

Assalamualaikum, apa khabar semua.. untuk kali ni aku nak kongsikan gambar semasa majlis akad nikah Chin dan Roza, majlis tersebut telah dilangsungkan di Felda pemanis 2, Segamat. ok la tampa membuang masa, korang layan dulu gambar2 semasa majlis berlangsung..:)

chin+roza
chin+roza 2
chin+roza 3
chin+roza 4
chin+roza 5
chin+roza 19
chin+roza 20
chin+roza 6
chin+roza 21
chin+roza 7
chin+roza 22
chin+roza 8
chin+roza 23
chin+roza 24
chin+roza 25jpg
chin+roza 9

Ok, tu sahaja untuk kali ni.. ape2 pun TAHNIAH Chin dan pasangan, next aku akan kongsikan pula gambar semasa majlis persandingan die orang. Wassalam..

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , , , ,

2014 Packages Price Release

Assalamualaikum, untuk kali ini saya nak update harga untuk tahun 2014. Planning untuk tahun 2014 ni saya terpaksa untuk mengurangkan pengambilan job wedding. Oleh itu, pada mana-mana customer yang berminat untuk menggunakan perkhidmatan fotografi saya, saya terpaksa menghadkan pengambilan job wedding ni di atas sebab-sebab commitment dengan kerja yang saya baru perolehi sekarang. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang availability saya, boleh la terus menghubungi saya di FB,whatapps,ataupun call terus.

wedding packages2014

Sekian,

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman {principal photographer} naserunphotoworks Tel: {019}{9459596}

Tagged

Azfar + Fatiha – Bandar Putra, Segamat.

Assalamualaikum, apa khabar semua.. untuk kali ni aku nak kongsikan gambar semasa majlis sambut menantu Azfar dan Fateha, ia nye berlangsung di Bandar Putera, Segamat. ok la tampa membuang masa, korang layan dulu gambar2 semasa majlis berlangsung.. 🙂

azfa+fatiha12
azfa+fatiha10
azfa+fatiha6
azfa+fatiha7
azfa+fatiha5
azfa+fatiha11
azfa+fatiha2
azfa+fatiha3
azfa+fatiha4
azfa+fatiha9
azfa+fatiha13
azfa+fatiha14
azfa+fatiha15
azfa+fatiha19
azfa+fatiha16
azfa+fatiha17
azfa+fatiha18
azfa+fatiha20
azfa+fatiha21
azfa+fatiha22
azfa+fatiha23
azfa+fatiha24
azfa+fatiha25
azfa+fatiha26
azfa+fatiha27
azfa+fatiha29
azfa+fatiha30
azfa+fatiha31
azfa+fatiha8
azfa+fatiha28
azfa+fatiha1

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Akad nikah – Amran+Aishah – Kampung Marhum, Pekan.

Assalamualaikum, ape khabar korang semua..harap-harap baik hendaknya. Rasanya x terlewat lagi untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada korang semua. Ok la untuk kali ni aku nak update semasa Majlis Perkahwinan Amran dan Aishah, majlis dieorang ni telah berlangsung di Kampung Marhum yang terletak di Pekan, Pahang. Buat masa ni aku nk update dahulu entry semasa majlis akad nikah dieorang. Majlis ni telah diadakan pada sebelah malam. Untuk Majlis persandingannya pula aku akan update dalam masa yang terdekat ni..ok lah, korang layan dulu gambar-gambar dieorang..jangan lupa nantikan update majlis persandingan pula.. 🙂

amran+aishah1
amran+aishah2
amran+aishah3
amran+aishah4
amran+aishah5
amran+aishah6
amran+aishah7
amran+aishah8
amran+aishah9
amran+aishah10
amran+aishah11
amran+aishah12
amran+aishah13
amran+aishah14
amran+aishah15
amran+aishah16
amran+aishah17
amran+aishah18
amran+aishah19
amran+aishah20
amran+aishah21
amran+aishah22
amran+aishah23
amran+aishah24
amran+aishah25
amran+aishah26

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,