Archives

Resepsi – Hilmi+Aishah – Kelab Darul Ehsan, Ampang.

Assalamualaikum, ape khabar semua, aku harap korang sihat sejahtera hendak Nya. Untuk kali ni aku nak kongsikan kat korang semua Majlis Resepsi Hilmi dan Aishah. Majlis die orang ni telah berlangsung di Kelab Darul Ehsan, Ampang.

hilmi+aishah 24
hilmi+aishah 1
hilmi+aishah 2
hilmi+aishah 3
hilmi+aishah 8
hilmi+aishah 9
hilmi+aishah 10
hilmi+aishah 11
hilmi+aishah 13
hilmi+aishah 12
hilmi+aishah 14
hilmi+aishah 23
hilmi+aishah 15
hilmi+aishah 16
hilmi+aishah 17
hilmi+aishah 18
hilmi+aishah 19
hilmi+aishah 20
hilmi+aishah 21
hilmi+aishah 22
hilmi+aishah 25
hilmi+aishah 26
hilmi+aishah 60
hilmi+aishah 27
hilmi+aishah 28
hilmi+aishah 29
hilmi+aishah 30
hilmi+aishah 31
hilmi+aishah 32
hilmi+aishah 33
hilmi+aishah 34
hilmi+aishah 35
hilmi+aishah 36
hilmi+aishah 37
hilmi+aishah 38
hilmi+aishah 39
hilmi+aishah 40
hilmi+aishah 41
hilmi+aishah 42
hilmi+aishah 48
hilmi+aishah 43
hilmi+aishah 44
hilmi+aishah 45
hilmi+aishah 46
hilmi+aishah 47
hilmi+aishah 59
hilmi+aishah 49
hilmi+aishah 50
hilmi+aishah 7
hilmi+aishah 6
hilmi+aishah 5
hilmi+aishah 51
hilmi+aishah 52
hilmi+aishah 53
hilmi+aishah 54
hilmi+aishah 55
hilmi+aishah 56
hilmi+aishah 57
hilmi+aishah 58

Sebenarnya aku rase terkilan sikit mase buat outdoor kat Kelab Darul Ehsan ni, tempat memang cantik, byk idea dh dapat untuk buat kat padang golf die, tapi memang xde rezki untuk buat kat kawasan padang golf tu. Sebab time nak buat outdoor tu ramai pulak yang tengah nak main golf. Atas faktor keselamatan kite org x dibenarkan untuk membuat sesi outdoor kat padang tu, terpakse la buat kat tepi2 je.. ok la tu saje untuk kali ni..harap korang enjoi untuk layan gambar2 yang aku kongsikan.

Wassalam~~

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Akad Nikah dan Sanding- Tarmizi + Ayuni , Felda Tenggaroh 2.

Salam, selamat berhujung minggu, alhamdulillah untuk kali ni aku nak update entry untuk majlis akad nikah Tarmizi dan Ayuni, majlis ni berlangsung di rumah pengantin perempuan di Felda Tenggaroh 2, rupa nya jauh juga untuk ke Tenggaroh ni kalau dari Kajang, dengan dugaan yang dihadapi, alhamdulillah sampai juga kat Felda Tenggaroh ni, maklum la first time sampai kesini. Ok la korang layan dulu gambar2 kat bawah, untuk majlis persandingan mereka pula, saya akan update pada masa yang terdekat ni..

ayuni+tarmizi1
ayuni+tarmizi2
ayuni+tarmizi3
ayuni+tarmizi4
ayuni+tarmizi5
ayuni+tarmizi6
ayuni+tarmizi7
ayuni+tarmizi8
ayuni+tarmizi9
ayuni+tarmizi11
ayuni+tarmizi12
ayuni+tarmizi13
ayuni+tarmizi15
ayuni+tarmizi16
ayuni+tarmizi19
ayuni+tarmizi18
ayuni+tarmizi20
ayuni+tarmizi14
ayuni+tarmizi22
ayuni+tarmizi23
ayuni+tarmizi24
ayuni+tarmizi25
ayuni+tarmizi26
ayuni+tarmizi27
ayuni+tarmizi28
ayuni+tarmizi29
ayuni+tarmizi30
ayuni+tarmizi31
ayuni+tarmizi32
ayuni+tarmizi33
ayuni+tarmizi34
ayuni+tarmizi35
ayuni+tarmizi36
ayuni+tarmizi37
ayuni+tarmizi38
ayuni+tarmizi39
ayuni+tarmizi40
ayuni+tarmizi41
ayuni+tarmizi42
ayuni+tarmizi43
ayuni+tarmizi44
ayuni+tarmizi45
ayuni+tarmizi46
ayuni+tarmizi47
ayuni+tarmizi48
Ayuni+Tarmizi 3
Ayuni+Tarmizi 2
Ayuni+Tarmizi 1

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Mirza+Along – Akad Nikah & Sanding – Felda Selancar 2, Muadzam Shah, Pahang.

Salam,
Apa khabar semua, diharap semua sihat hendak nya. Ok la kali ni aku nak kongsikan kat korang semua gambar-gambar semasa maljis perkahwinan Rizuan dan Mirza.Pasangan pengantin kali ni juga adalah rakan aku semasa di sekolah teknik dulu, ramai kawan2 sekolah dulu yang dah kawin. Aku ni pulak in sya allah akan datang..hehe, tanpa membuang masa, korang layan dulu gambar2 kat bawah ni..

mirza+along8
mirza+along6
mirza+along4
mirza+along3
mirza+along5
mirza+along11
mirza+along7
mirza+along14
mirza+along15
mirza+along10
mirza+along17
mirza+along19
mirza+along18
mirza+along20
mirza+along21
mirza+along22
mirza+along23
mirza+along24
mirza+along25
mirza+along26
mirza+along27
mirza+along28
mirza+along30
mirza+along52
mirza+along31
mirza+along32
mirza+along33
mirza+along48
mirza+along51
mirza+along54
mirza+along55
mirza+along59
mirza+along56
mirza+along58
mirza+along57
mirza+along60
mirza+along61
mirza+along62
mirza+along63
mirza+along64
mirza+along65
mirza+along66
mirza+along67
mirza+along68
mirza+along69
mirza+along70
mirza+along50
mirza+along47
mirza+along49
mirza+along46
mirza+along45
mirza+along44
mirza+along43
mirza+along42
mirza+along41
mirza+along40
mirza+along39
mirza+along38
mirza+along37
mirza+along36
mirza+along35
mirza+along1
mirza+along34

ok, tu saje untuk kali ni..

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Shahfarie+Suraya – Felda Redong 1, Segamat Johor.

Assalamualaikum, apa khabar semua.. untuk kali ini saya akan update entry untuk majlis menyambut menantu Shahfarie dan juga Suraya. Majlis ni telah berlangsung di Felda Redong 1, Segamat, Johor. Sebenarnya Shahfarie ni kawan aku masa di sekolah teknik dulu, kawan 1 dorm dan 1 kelas. Seronok rasa nya bila dapat berjumpa semula kawan-kawan lama ni, banyak benda yang dapat disembangkan maklum la masing-masing dah bekerja dan berjaya.Untuk tidak membuang masa, korang layan la dulu gambar-gambar semasa majlis berlangsung dan juga gambar semasa sesi outdoor.

shah+suraya9
shah+suraya3a
shah+suraya3b
shah+suraya4
shah+suraya5
shah+suraya6
shah+suraya7
shah+suraya8
shah+suraya10
shah+suraya11
shah+suraya12
shah+suraya13
shah+suraya14
shah+suraya15
shah+suraya16
shah+suraya17
shah+suraya18
shah+suraya19
shah+suraya20
shah+suraya21
shah+suraya22
shah+suraya23
shah+suraya24
shah+suraya25
shah+suraya26
shah+suraya28
shah+suraya29
shah+suraya30
shah+suraya31
shah+suraya32
shah+suraya33
shah+suraya34
shah+suraya35
shah+suraya36
shah+suraya37
shah+suraya38
shah+suraya39
shah+suraya40
shah+suraya41
shah+suraya42
shah+suraya43
shah+suraya44
shah+suraya45
shah+suraya47
shah+suraya48
shah+suraya49
shah+suraya50
shah+suraya51
shah+suraya52
shah+suraya53
shah+suraya62
shah+suraya54
shah+suraya56
shah+suraya55
shah+suraya57
shah+suraya58
shah+suraya59
shah+suraya60
shah+suraya61
shah+suraya63
shah+suraya65
shah+suraya64
shah+suraya66
shah+suraya67
shah+suraya68
shah+suraya69
shah+suraya70
shah+suraya71
shah+suraya72
shah+suraya73
shah+suraya75
shah+suraya77
shah+suraya76
shah+suraya78
shah+suraya79
shah+suraya81
shah+suraya80
shah+suraya82
shah+suraya83

Ok itu saje untuk kali ni, saya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada shahfarie dan keluarga kerana memberi layanan yang cukup baik sekali semasa saya disana. Yang x boleh tahan, tukang tangkap gambar boleh menginap pulak kat bilik pengantin.Ape nak kisah pengantin member2..haha. Ok la jumpa lagi untuk entry yang akan datang.. Salam..

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reception – Aizad + Miza – Dewan IUC (KLIUC), Bangi.

Alhamdulillah, akhirnya dapat juga saya siap kan update untuk persandingan Aizad dan Miza, majlis ini telah diadakan di sebelah keluarga pengantin lelaki, yang bertempat di Dewan KLIUC, yang sekarang dikenali IUC ringkasan untuk Infrastructure Universiti College. Saya memohon beribu kemaafan kepada Aizad dan Miza diatas kelewatan untuk menyiapkan update ini kerana kesibukan menjalani praktikal.Ok lah.. korang layan dulu gambar-gambar dibawah.

aizad+miza4
aizad+miza5
aizad+miza6
aizad+miza7
aizad+miza8
aizad+miza9
aizad+miza10
aizad+miza11
aizad+miza14
aizad+miza12
aizad+miza16
aizad+miza13
aizad+miza15
aizad+miza17
aizad+miza18
aizad+miza20
aizad+miza21
aizad+miza19
aizad+miza22
aizad+miza23
aizad+miza22a
aizad+miza24
aizad+miza25
aizad+miza26
aizad+miza27
aizad+miza28
aizad+miza29
aizad+miza30
aizad+miza31
aizad+miza32
aizad+miza33
aizad+miza34
aizad+miza35
aizad+miza36
aizad+miza37
aizad+miza38
aizad+miza39
aizad+miza40
aizad+miza40a
aizad+miza40b
aizad+miza40c
aizad+miza40d
aizad+miza40f
aizad+miza40e
aizad+miza42
aizad+miza41
aizad+miza1
aizad+miza2
aizad+miza3
aizad+miza43
aizad+miza44

Sekian saja untuk kali ini..ada 2 majlis lagi yang perlu di update, jadi tunggu..ok assalamualaikum.

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , , , ,

Wedding Teaser – Aizad & Miza

aizad+miza1
aizad+miza2
aizad+miza3

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , ,

SOLEMNIZATION & RECEPTION – Miza + Aizad – 23122012

miza+aizad01b
miza+aizad4
miza+aizad5
miza+aizad3
miza+aizad7
miza+aizad6
miza+aizad8
miza+aizad1
miza+aizad2a
miza+aizad2
miza+aizad9
miza+aizad10
miza+aizad12
miza+aizad11
miza+aizad13
miza+aizad14
miza+aizad20
miza+aizad23
miza+aizad15
miza+aizad16
miza+aizad17
miza+aizad18
miza+aizad19
miza+aizad21
miza+aizad22
miza+aizad24
miza+aizad25
miza+aizad26
miza+aizad36
miza+aizad27
miza+aizad37
miza+aizad28
miza+aizad38
miza+aizad29
miza+aizad30
miza+aizad31
miza+aizad32
miza+aizad33
miza+aizad39
miza+aizad34
miza+aizad35
miza+aizad40
miza+aizad41

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , ,

Majlis Menyambut Menantu – Aus+`Aifaa – 06102012 {Keratong 10}

Assalamualaikum..apa khabar semua, alhamdulillah akhirnya dapat juga saya menyiapkan entry kali ini..sebenarnya editing dah siap cuma tak ada masa untuk mengupload, disebabkan busy menyiapkan projek tahun akhir saya. Memang pening kepale jugak la, itu la yang membuatkan kadang kala tak ada mood..eheh..ok la untuk kali ni.. saya nak kemaskini Majlis Menyambut Menantu Aus dan `Aifaa, kali ni di kampung saya sendiri iaitu di Keratong 10. Ok la korang layan dulu gambar2 semasa majlis dan juga semasa outdoor..

aus+aifaa2a
aus+aifa1a
aus+aifaa3
aus+aifaa4
aus+aifaa5
aus+aifaa6
aus+aifaa7
aus+aifaa8
aus+aifaa9
aus+aifaa10
aus+aifaa11
aus+aifaa12
aus+aifaa13
aus+aifaa14
aus+aifaa14a
aus+aifaa14b
aus+aifaa14c
aus+aifaa15
aus+aifaa16
aus+aifaa17
aus+aifaa16b
aus+aifaa14d
aus+aifaa16a
aus+aifaa17a
melintang 5239x3507
aus+aifaa18
aus+aifaa19
aus+aifaa20
aus+aifaa21
aus+aifaa22
aus+aifaa23
aus+aifaa24
aus+aifaa25
aus+aifaa26
aus+aifaa27
aus+aifaa28
aus+aifaa29
aus+aifaa30
aus+aifaa31
aus+aifaa32
aus+aifaa33
aus+aifaa34
aus+aifaa35
aus+aifaa36
aus+aifaa1

ok lah itu saje untuk kali ini, semoga berjumpa lagi..sakit jugak duduk lame2 atas kerusi ni..sedar tak sedar dah pukul 4.40 pagi!!, tu la bile datang je mood..sampaikan waktu pun dah x perasan..haha..

k salam,

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Wedding Teaser – Aus+`Aifaa

aifa+aus 1
aifa+aus 2

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}