Tag Archives: pahang wedding photographer

Wedding Reception – Ina + Isz – Keratong 1, Bandar Tun Abdul Razak Pahang.

Ina+Is 41
Ina+Is 43
Ina+Is 42
Ina+Is 44
Ina+Is 45
Ina+Is 46
Ina+Is 47
Ina+Is 48
Ina+Is 49
Ina+Is 50
Ina+Is 51
Ina+Is 52
Ina+Is 53
Ina+Is 54
Ina+Is 55
Ina+Is 56
Ina+Is 57
Ina+Is 58
Ina+Is 59
Ina+Is 60
Ina+Is 61
Ina+Is 62
Ina+Is 63
Ina+Is 64
Ina+Is 65
Ina+Is 66
Ina+Is 67
Ina+Is 68
Ina+Is 69
Ina+Is 70
Ina+Is 71
Ina+Is 72
Ina+Is 73
Ina+Is 74
Ina+Is 75
Ina+Is 76

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
{principal photographer}
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , ,

Najwa + Mustafa Kamal – Akad Nikah – Kg Batu Hitam Beserah Kuantan, Pahang.

Assalamualaikum, apa khabar semua.. untuk kali ni saya nak kongsikan gambar semasa majlis akad nikah Mustafa Kamal dan Najwa, majlis tersebut telah dilangsungkan di Kg Batu Hitam, Beserah, Kuantan. Ok la tampa membuang masa, korang layan dulu gambar2 semasa majlis berlangsung..:)

Najwa+Mus 1
Najwa+Mus 2
Najwa+Mus 3
Najwa+Mus 4
Najwa+Mus 5
Najwa+Mus 6
Najwa+Mus 7
Najwa+Mus 8
Najwa+Mus 9
Najwa+Mus 10
Najwa+Mus 11
Najwa+Mus 12
Najwa+Mus 13
Najwa+Mus 14
Najwa+Mus 15
Najwa+Mus 16
Najwa+Mus 17
Najwa+Mus 18
Najwa+Mus 19
Najwa+Mus 20
Najwa+Mus 21
Najwa+Mus 22
Najwa+Mus 23
Najwa+Mus 24
Najwa+Mus 25
Najwa+Mus 26
Najwa+Mus 27
Najwa+Mus 28
Najwa+Mus 29
Najwa+Mus 30
Najwa+Mus 31
a+Najwa+Mus 32
Najwa+Mus 33
Najwa+Mus 34
Najwa+Mus 35

Ok, tu sahaja untuk kali ni.. next saya akan kongsikan pula gambar semasa majlis persandingan die orang. Wassalam..

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
{principal photographer}
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , , , , , , ,

Rafi + Nilma – Taman Sri Ramal, Kajang

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum semua,

Apa khabar.. rasanya lama dah x update blog ni.. al maklumlah dalam keadaan sekarang ni, masa mencemburui saya untuk menyiapkan entry ni. Walaubagaimana pun saya tidak akan menghampakan korang semua untuk view update-update terbaru dari saya. Ok lah tanpa membuang masa lagi, korang layan la dahulu gambar-gambar semasa berlangsung nya Majlis Menyambut Menantu Rafi dan Nilma, di Taman Sri Ramal Kajang, Selangor.

Rafi+Nilma 1a
Rafi+Nilma 10
Rafi+Nilma 2a
Rafi+Nilma 3a
Rafi+Nilma 4a
Rafi+Nilma 5
Rafi+Nilma 6
Rafi+Nilma 7
Rafi+Nilma 13a
Rafi+Nilma 9
Rafi+Nilma 8
Rafi+Nilma 11
Rafi+Nilma 10a
Rafi+Nilma 25
Rafi+Nilma 14a
Rafi+Nilma 14a8
Rafi+Nilma 14a2
Rafi+Nilma 14a3
Rafi+Nilma 14a4
Rafi+Nilma 14a5
Rafi+Nilma 14a6
Rafi+Nilma 12
Rafi+Nilma 14a1
Rafi+Nilma 14a7
Rafi+Nilma 13
Rafi+Nilma 14a9
Rafi+Nilma 14a10
Rafi+Nilma 14a11
Rafi+Nilma 26
Rafi+Nilma 14
Rafi+Nilma 15
Rafi+Nilma 27
Rafi+Nilma 16
Rafi+Nilma 17
Rafi+Nilma 28
Rafi+Nilma 29
Rafi+Nilma 18
Rafi+Nilma 19
Rafi+Nilma 24
Rafi+Nilma 20
Rafi+Nilma 30
Rafi+Nilma 32
Rafi+Nilma 22
Rafi+Nilma 36
Rafi+Nilma 37
Rafi+Nilma 38
Rafi+Nilma 40
Rafi+Nilma 41
Rafi+Nilma 39
Rafi+Nilma 34
Rafi+Nilma 33
Rafi+Nilma 35
Rafi+Nilma 42
Rafi+Nilma 3
Rafi+Nilma 2
Rafi+Nilma 43
Rafi+Nilma 44
Rafi+Nilma 45
Rafi+Nilma 46
Rafi+Nilma 47
Rafi+Nilma 48
Rafi+Nilma 49
Rafi+Nilma 50
Rafi+Nilma 52
Rafi+Nilma 53
Rafi+Nilma 54
Rafi+Nilma 55
Rafi+Nilma 56
Rafi+Nilma 57
Rafi+Nilma 58
Rafi+Nilma 62
Rafi+Nilma 59
Rafi+Nilma 63
Rafi+Nilma 61
Rafi+Nilma 64
Rafi+Nilma 60
Rafi+Nilma 65
Rafi+Nilma 1

Peringatan kepada semua bakal pengantin cepat-cepat booking tarikh dengan naserunphotoworks, kerana buat masa sekarang saya mempunyai masa yang limited untuk melakukan Job Wedding ni..

Jadi, sesiapa yang berminat dengan hasil kerja tangan saya bolehlah booking tarikh. Ok itu sahaja lah untuk kali ini,

Sekian, Wassalam.

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
{principal photographer}
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Saiful Chin + Roza – Akad Nikah – Felda Pemanis 2, Segamat

Assalamualaikum, apa khabar semua.. untuk kali ni aku nak kongsikan gambar semasa majlis akad nikah Chin dan Roza, majlis tersebut telah dilangsungkan di Felda pemanis 2, Segamat. ok la tampa membuang masa, korang layan dulu gambar2 semasa majlis berlangsung..:)

chin+roza
chin+roza 2
chin+roza 3
chin+roza 4
chin+roza 5
chin+roza 19
chin+roza 20
chin+roza 6
chin+roza 21
chin+roza 7
chin+roza 22
chin+roza 8
chin+roza 23
chin+roza 24
chin+roza 25jpg
chin+roza 9

Ok, tu sahaja untuk kali ni.. ape2 pun TAHNIAH Chin dan pasangan, next aku akan kongsikan pula gambar semasa majlis persandingan die orang. Wassalam..

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , , , ,

Azfar + Fatiha – Bandar Putra, Segamat.

Assalamualaikum, apa khabar semua.. untuk kali ni aku nak kongsikan gambar semasa majlis sambut menantu Azfar dan Fateha, ia nye berlangsung di Bandar Putera, Segamat. ok la tampa membuang masa, korang layan dulu gambar2 semasa majlis berlangsung.. 🙂

azfa+fatiha12
azfa+fatiha10
azfa+fatiha6
azfa+fatiha7
azfa+fatiha5
azfa+fatiha11
azfa+fatiha2
azfa+fatiha3
azfa+fatiha4
azfa+fatiha9
azfa+fatiha13
azfa+fatiha14
azfa+fatiha15
azfa+fatiha19
azfa+fatiha16
azfa+fatiha17
azfa+fatiha18
azfa+fatiha20
azfa+fatiha21
azfa+fatiha22
azfa+fatiha23
azfa+fatiha24
azfa+fatiha25
azfa+fatiha26
azfa+fatiha27
azfa+fatiha29
azfa+fatiha30
azfa+fatiha31
azfa+fatiha8
azfa+fatiha28
azfa+fatiha1

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,