Photo Gallery

IMG_5655[1]
Gambar ni aku ambik mase nk pegi ke selancar, ketika wedding asignment along, kawan aku semasa di Teknik Segamat dan Polisas. Tengah nak masuk Felda selancar tu..waktu tu dah nak dekat maghrib, sekali tengok langit, subhanallah cantik, ape lagi benti keta tepi jalan trus tangkap dengan menggunakan 3gs aku tu. Selepas di edit sedikit, ini la hasil nya.

IMG_5652[1]
Ni pulak semasa aku kat kelantan, selepas selesai menyiapkan wedding asignment jugak semalam nya. Alang2 dah sampai ke Kelantan, ape lagi pusing2 dulu la kat bandar Kota Bharu. Maklum la sebelum ni x penah sampai lagi ke Kelantan ni.
Jadi bila dah pusing2 tu ade la tangkap gambar sikit2 untuk dibuat kenang kenangan.

IMG_5659[1]
IMG_5647[1]
IMG_5521[1]
IMG_5522[1]
IMG_5628[1]
IMG_5630[1]
IMG_5643[1]
IMG_3538 copy

Advertisements

2 thoughts on “Photo Gallery

  1. Shahril Khmd says:

    good job.. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: