Monthly Archives: June 2013

Resepsi – Hilmi+Aishah – Kelab Darul Ehsan, Ampang.

Assalamualaikum, ape khabar semua, aku harap korang sihat sejahtera hendak Nya. Untuk kali ni aku nak kongsikan kat korang semua Majlis Resepsi Hilmi dan Aishah. Majlis die orang ni telah berlangsung di Kelab Darul Ehsan, Ampang.

hilmi+aishah 24
hilmi+aishah 1
hilmi+aishah 2
hilmi+aishah 3
hilmi+aishah 8
hilmi+aishah 9
hilmi+aishah 10
hilmi+aishah 11
hilmi+aishah 13
hilmi+aishah 12
hilmi+aishah 14
hilmi+aishah 23
hilmi+aishah 15
hilmi+aishah 16
hilmi+aishah 17
hilmi+aishah 18
hilmi+aishah 19
hilmi+aishah 20
hilmi+aishah 21
hilmi+aishah 22
hilmi+aishah 25
hilmi+aishah 26
hilmi+aishah 60
hilmi+aishah 27
hilmi+aishah 28
hilmi+aishah 29
hilmi+aishah 30
hilmi+aishah 31
hilmi+aishah 32
hilmi+aishah 33
hilmi+aishah 34
hilmi+aishah 35
hilmi+aishah 36
hilmi+aishah 37
hilmi+aishah 38
hilmi+aishah 39
hilmi+aishah 40
hilmi+aishah 41
hilmi+aishah 42
hilmi+aishah 48
hilmi+aishah 43
hilmi+aishah 44
hilmi+aishah 45
hilmi+aishah 46
hilmi+aishah 47
hilmi+aishah 59
hilmi+aishah 49
hilmi+aishah 50
hilmi+aishah 7
hilmi+aishah 6
hilmi+aishah 5
hilmi+aishah 51
hilmi+aishah 52
hilmi+aishah 53
hilmi+aishah 54
hilmi+aishah 55
hilmi+aishah 56
hilmi+aishah 57
hilmi+aishah 58

Sebenarnya aku rase terkilan sikit mase buat outdoor kat Kelab Darul Ehsan ni, tempat memang cantik, byk idea dh dapat untuk buat kat padang golf die, tapi memang xde rezki untuk buat kat kawasan padang golf tu. Sebab time nak buat outdoor tu ramai pulak yang tengah nak main golf. Atas faktor keselamatan kite org x dibenarkan untuk membuat sesi outdoor kat padang tu, terpakse la buat kat tepi2 je.. ok la tu saje untuk kali ni..harap korang enjoi untuk layan gambar2 yang aku kongsikan.

Wassalam~~

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}