Monthly Archives: September 2012

Helmi+Erni

Assalamualaikum,

Untuk kali ni, saya nak kongsikan beberapa gambar lama semasa tag along bersama Hilmi Faisal..untuk tag along ni gambar tak berape banyak maklum la baru nak belajar tangkap gambar orang kawin. Terima kasih diucapkan kepada Abg Hilmi Faisal yang telah banyak memberi peluang dan tunjuk ajar sebagai jurugambar perkahwinan ni..ok la korang layan dulu gambar2 kat bawah ni..

HELME & ERNI 1
HELME & ERNI 8
HELME & ERNI 9

ok itu saje la untuk kali ni, akan datang saya akan kongsikan kat korang semua gambar2 yang lain..

Wassalam~~

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Advertisements

Solemnization-Yanz+Hashnol-31082012

Assalamualaikum,

Untuk kali ni saya nak update majlis akad nikah akak saya sendiri..hehe, jadi bidan terjun, tetibe je suruh tangkap gambar beliau. Majlis ni telah berlangsung di Masjid Keratong 10. Sebenarnye tak prepare pun nak tangkap gambar beliau, jadi korang layan je la gambar yang seadenye..

K+H1
K+H2
K+H13
K+H5
K+H3
K+H4
K+H6
K+H7A
K+H8
K+H9
K+H10
K+H11
K+H12
K+H14
K+H15
K+H17
K+H16
K+H18
K+H19
K+H20
K+H22
K+H21
K+H23
K+H24
K+H25
K+H26
K+H27
K+H28
K+H29
K+H30
K+H31
K+H32
K+H33
K+H34
K+H35
K+H36
K+H37
K+H38
K+H39
K+H40
K+H41
K+H47
K+H45
K+H46
K+H42
K+H43
K+H44
K+H48
K+H49

Alhamdulillah, majlis pernikahan ni telah berlangsung dengan lancar dan sederhana, maklum la ianye telah diadakan pada hari jumaat, tak pernah la di buat dorang kenduri hari jumaat di Keratong 10 ni, kalau tak silap la..Terime kasih juga kepada abang2 ipar yang bertungkus lumus menyental periuk belanga.., terutama sekali abg adzmin..hehe..ok la itu je la untuk kali ni..semoga bertemu kembali..wassalam~

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Outdoor Session – Yuniza+Azuan

Yuniza+Azuan outdoor 11
Yuniza+Azuan outdoor 9
azuan+yuniza1a
Yuniza+Azuan outdoor 12
Yuniza+Azuan outdoor 6
Yuniza+Azuan outdoor 5
Yuniza+Azuan outdoor 7
Yuniza+Azuan outdoor 4
Yuniza+Azuan outdoor 1
Yuniza+Azuan outdoor 2
Yuniza+Azuan outdoor 8
Yuniza+Azuan outdoor 3
Yuniza+Azuan outdoor 10
azuan+yuniza
Yuniza+Azuan outdoor 13

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , ,

Resepsi – Yuniza+Azuan 25082012

Bismillaahir rohmaanir rohiim..Salam..apa khabar semua..untuk entry kali ni saya nak kongsikan update semasa majlis resepsi Yuniza dan Azuan. Majlis ini telah berlangsung di Felda Keratong 3, Bandar Tun Abdul Razak, Pahang. Ok la, tanpa membuang masa korang layan la dulu gambar-gambar semasa majlis sedang berlangsung..

yuniza&azuan1
yuniza&azuan5
yuniza&azuan2
yuniza&azuan3
yuniza&azuan4
yuniza&azuan6
yuniza&azuan8
yuniza&azuan38
yuniza&azuan34
yuniza&azuan10a
yuniza&azuan9
yuniza&azuan33
yuniza&azuan35
yuniza&azuan31
yuniza&azuan32
yuniza&azuan11
yuniza&azuan12
yuniza&azuan30
yuniza&azuan13
yuniza&azuan14
yuniza&azuan15
yuniza&azuan16
yuniza&azuan17
yuniza&azuan18
yuniza&azuan20
yuniza&azuan21
yuniza&azuan19
yuniza&azuan22
yuniza&azuan24
yuniza&azuan28
yuniza&azuan23
yuniza&azuan26
yuniza&azuan29
yuniza&azuan36
yuniza&azuan
yuniza&azuan37

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , ,