Monthly Archives: June 2012

Faizal+Ain – Menyambut Menantu 17062012

Assalamualaikum, ape khabar semua..diharap korang semua berada dalam keadaan sihat sejahtera dan bersyukur dengan nikmat yang diberi pinjam kepada kite. Ok la kali ni saya nak kongsikan kepada korang semua entry semasa majlis menyambut menantu Faizal dan Ain. Sebelum ini saya dah update majlis persandingan mereka di Putra Height,kali ni majlis menyambut menantu telah diadakan di rumah pengantin lelaki di Seksyen 27 Shah Alam, sebenarnya saya dah terlewat untuk update majlis ni..hehe..sori Faizal dan Ain..disebabkan sibuk dengan meng”install” maxis home internet..hehe cari duit lebih la kata kan..ok la korang layan dulu gambar2 semasa majlis berlangsung..

faizal ain 2
faizal ain 1a
faizal ain 3
faizal ain 5
faizal ain 6
faizal ain 9
faizal ain 10
faizal ain 8
faizal ain 11
faizal ain 12
faizal ain 13
faizal ain 7
faizal ain 14
faizal ain 15
faizal ain 16
faizal ain 17
faizal ain 18
faizal ain 19
faizal ain 20
faizal ain 21
faizal ain 22
faizal ain 23
faizal ain 25
faizal ain 26
faizal ain 27
faizal ain 28
faizal ain 29
faizal ain 30
faizal ain 31
faizal ain 32
faizal ain 33
faizal ain 34
faizal ain 35
faizal ain 36
faizal ain 24
faizal ain 37
faizal ain 38
faizal ain 39
faizal ain 40
faizal ain 41
faizal ain 42
faizal ain 43
faizal ain 44
faizal ain 45
faizal ain 46
faizal ain 47
faizal ain 48
faizal ain 49
faizal ain 50
faizal ain 51
faizal ain 52
faizal ain 53
faizal ain 54
faizal ain 55
faizal ain 56
faizal ain 57
faizal ain 60
faizal ain 59
faizal ain 62
faizal ain 61
faizal ain 1
faizal ain 63
faizal ain 64
faizal ain 65
faizal ain 66
faizal ain 67
faizal ain 68
faizal ain 69
faizal ain 70
faizal ain 71
faizal ain 72
faizal ain 73
faizal ain 74
faizal ain 75
faizal ain 76
faizal ain 77
faizal ain 77a
faizal ain 78

ok itu saje untuk kali ini, diharapkan korang semua terhibur dengan entri kali ini..sekian wassalam..

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Advertisements

Wedding Teaser Faizal+Ain

faizal ain 1

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged

Ain+Faizal – Persandingan 10062012

Alhamdulillah..akhirnya sekali lagi saya dapat menyiapkan entry untuk majlis perkahwinan Faizal dan Ain, sebelum ini saya sudah update majlis pernikahan mereka, kali ni saya nak update pula majlis persandingan mereka, kedua-dua majlis ni diadakan pada hari yang berlainan, pernikahan mereka diadakan pada malam jumaat, manakala persandingannya pula diadakan pada hari ahad. ok lah..daripada saya bercerita panjang..korang layan dulu gambar-gambar pada majlis persandingan mereka..

ijalb1
ijalb2
ijalb3
ijalb4
ijalb10
ijalb5
ijalb6
ijalb8
ijalb7
ijalb9
ijalb11
ijalb12
ijalb14
ijalb13
ijalb15
ijalb16
ijalb18
ijalb17
ijalb19
ijalb20
ijalb21
ijalb22
ijalb23
ijalb24
ijalb25
ijalb26
ijalb27
ijalb28
ijalb29
ijalb30
ijalb31
ijalb34
ijalb32
ijalb35
ijalb36
ijalb33
ijalb39
ijalb38
ijalb37
ijalb40
ijalb41
ijalb42
ijalb43
ijalb44
ijalb45
ijalb46
ijalb47
ijalb48
ijalb49
ijalb54
ijalb50
ijalb52
ijalb53
ijalb51
ijalb55

Itu saje untuk kali ini, harap korang semua dapat berpuas hati..sebarang komen dialu-alukan:) ok,diucapkan terima kasih kepada pasangan pengantin kerana memberikan kerjasama yang sepenuhnya walaupun terpakse buat-buat muke senyum sampai penat..hehe, dan juga terima kasih kepada kedua-dua keluarga pasangan, terutama sekali keluarga sebelah pengantin perempuan..Wassalam..:)

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , ,

Wedding Teaser – Faizal+Ain

NAS_0661 copy

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged

Faizal+Ain – Nikah 08062012

Alhamdulillah.. akhirnya dapat juga saya menyiapkan update untuk majlis pernikahan Faizal dan juga Ain ni.. Ok,majlis ni telah diadakan dekat rumah pengantin perempuan di Putra Height, Shah Alam. Oklah tanpa membuang masa korang layan dulu gambar-gambar semasa majlis berlangsung..

ijal2
ijal1
ijal9
ijal7
ijal6
ijal8
ijal13
ijal14
ijal12
ijal11
ijal10
ijal15
ijal17
ijal16
ijal18
ijal25
ijal26
ijal27
ijal29
ijal28
ijal22
ijal24
ijal23
ijal3
ijal4
ijal5
ijal21
ijal20
ijal19

Untuk majlis persandingannya nnti saya akan update pada entry yang akan datang..jadi Tungguuuuu~….Ok, itu saje untuk kali ini..wassalam.

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , ,

Pakej akhir tahun 2012!!

Assalamualaikum, ape khabar semua..untuk pengetahuan korang semua, kali sini saya nak share kan pakej yang di tawarkan di naserunphotoworks untuk Promosi akhir tahun 2012.Untuk bulan 8 dan 9 saya telah mendapat tempahan..jadi ape tunggu lagi sebelum terlambat..cepat2 booking sekarang!!

2012 PROMO

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , ,

Outdoor Farid+Alia | Teh Dara, Muadzam Shah.

farid=alia1 farid=alia6
farid=alia11
farid=alia5
farid=alia4
farid=alia3
farid=alia2
farid=alia9
farid=alia7
farid=alia8
farid=alia
farid=alia10
farid=alia12

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}