Wedding Reception – Ina + Isz – Keratong 1, Bandar Tun Abdul Razak Pahang.

Ina+Is 41
Ina+Is 43
Ina+Is 42
Ina+Is 44
Ina+Is 45
Ina+Is 46
Ina+Is 47
Ina+Is 48
Ina+Is 49
Ina+Is 50
Ina+Is 51
Ina+Is 52
Ina+Is 53
Ina+Is 54
Ina+Is 55
Ina+Is 56
Ina+Is 57
Ina+Is 58
Ina+Is 59
Ina+Is 60
Ina+Is 61
Ina+Is 62
Ina+Is 63
Ina+Is 64
Ina+Is 65
Ina+Is 66
Ina+Is 67
Ina+Is 68
Ina+Is 69
Ina+Is 70
Ina+Is 71
Ina+Is 72
Ina+Is 73
Ina+Is 74
Ina+Is 75
Ina+Is 76

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
{principal photographer}
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , ,

Ina + Isz – Keratong 1, Bandar Tun Abdul Razak Pahang.

Ina+Is 30
Ina+Is 29
Ina+Is 31
Ina+Is 32
Ina+Is 33
Ina+Is 34
Ina+Is 35
Ina+Is 36
Ina+Is 37
Ina+Is 38
Ina+Is 39
Ina+Is 40

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
{principal photographer}
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Akad Nikah – Ina + Isz – Keratong 1, Bandar Tun Abdul Razak Pahang.

Assalamualaikum, apa khabar semua.. untuk kali ni saya nak kongsikan pula gambar semasa majlis akad nikah Isz dan Ina, majlis mereka ini telah berlangsung di rumah pengantin perempuan di Felda Keratong 1, Bandar Tun Abdul Razak Pahang. Ok la tampa membuang masa, korang layan dulu gambar2 semasa majlis berlangsung..:)

Ina+Is 1
Ina+Is 2
Ina+Is 3
Ina+Is 4
Ina+Is 5
Ina+Is 6
Ina+Is 7
Ina+Is 8
Ina+Is 9
Ina+Is 10
Ina+Is 11
Ina+Is 12
Ina+Is 13
Ina+Is 14
Ina+Is 15
Ina+Is 16
Ina+Is 17
Ina+Is 18
Ina+Is 19
Ina+Is 20
Ina+Is 21
Ina+Is 22
Ina+Is 23
Ina+Is 24
Ina+Is 25
Ina+Is 26
Ina+Is 27
Ina+Is 28

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
{principal photographer}
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , ,

Wedding Reception – Najwa+Mustafa Kamal

Najwa+Mus 50
Najwa+Mus 51
Najwa+Mus 52
Najwa+Mus 53
Najwa+Mus 54
Najwa+Mus 55
Najwa+Mus 56
Najwa+Mus 57
Najwa+Mus 58
Najwa+Mus 59
Najwa+Mus 61
Najwa+Mus 62
Najwa+Mus 63
Najwa+Mus 64
Najwa+Mus 60
Najwa+Mus 65
Najwa+Mus 36
Najwa+Mus 37
Najwa+Mus 38
Najwa+Mus 39
Najwa+Mus 40
Najwa+Mus 42
Najwa+Mus 43
Najwa+Mus 46
Najwa+Mus 47
Najwa+Mus 48
Najwa+Mus 49
Najwa+Mus 66
Najwa+Mus 68
Najwa+Mus 67
Najwa+Mus 69
Najwa+Mus 70
Najwa+Mus 71
Najwa+Mus 72
Najwa+Mus 73
Najwa+Mus 74
Najwa+Mus 75
Najwa+Mus 76
Najwa+Mus 77
Najwa+Mus 78
Najwa+Mus 79.1
Najwa+Mus 79
Najwa+Mus 80
Najwa+Mus 81
Najwa+Mus 82
Najwa+Mus 83
Najwa+Mus 85
Najwa+Mus 86
Najwa+Mus 87
Najwa+Mus 88
Najwa+Mus 89
Najwa+Mus 90
Najwa+Mus 91
Najwa+Mus 93
Najwa+Mus 94
Najwa+Mus 95
Najwa+Mus 96
Najwa+Mus 97
Najwa+Mus 98
Najwa+Mus 99
Najwa+Mus 100
Najwa+Mus 101
Najwa+Mus 102
Najwa+Mus 103

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
{principal photographer}
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , ,

Najwa + Mustafa Kamal – Akad Nikah – Kg Batu Hitam Beserah Kuantan, Pahang.

Assalamualaikum, apa khabar semua.. untuk kali ni saya nak kongsikan gambar semasa majlis akad nikah Mustafa Kamal dan Najwa, majlis tersebut telah dilangsungkan di Kg Batu Hitam, Beserah, Kuantan. Ok la tampa membuang masa, korang layan dulu gambar2 semasa majlis berlangsung..:)

Najwa+Mus 1
Najwa+Mus 2
Najwa+Mus 3
Najwa+Mus 4
Najwa+Mus 5
Najwa+Mus 6
Najwa+Mus 7
Najwa+Mus 8
Najwa+Mus 9
Najwa+Mus 10
Najwa+Mus 11
Najwa+Mus 12
Najwa+Mus 13
Najwa+Mus 14
Najwa+Mus 15
Najwa+Mus 16
Najwa+Mus 17
Najwa+Mus 18
Najwa+Mus 19
Najwa+Mus 20
Najwa+Mus 21
Najwa+Mus 22
Najwa+Mus 23
Najwa+Mus 24
Najwa+Mus 25
Najwa+Mus 26
Najwa+Mus 27
Najwa+Mus 28
Najwa+Mus 29
Najwa+Mus 30
Najwa+Mus 31
a+Najwa+Mus 32
Najwa+Mus 33
Najwa+Mus 34
Najwa+Mus 35

Ok, tu sahaja untuk kali ni.. next saya akan kongsikan pula gambar semasa majlis persandingan die orang. Wassalam..

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
{principal photographer}
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , , , , , , ,

Rafi + Nilma – Taman Sri Ramal, Kajang

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum semua,

Apa khabar.. rasanya lama dah x update blog ni.. al maklumlah dalam keadaan sekarang ni, masa mencemburui saya untuk menyiapkan entry ni. Walaubagaimana pun saya tidak akan menghampakan korang semua untuk view update-update terbaru dari saya. Ok lah tanpa membuang masa lagi, korang layan la dahulu gambar-gambar semasa berlangsung nya Majlis Menyambut Menantu Rafi dan Nilma, di Taman Sri Ramal Kajang, Selangor.

Rafi+Nilma 1a
Rafi+Nilma 10
Rafi+Nilma 2a
Rafi+Nilma 3a
Rafi+Nilma 4a
Rafi+Nilma 5
Rafi+Nilma 6
Rafi+Nilma 7
Rafi+Nilma 13a
Rafi+Nilma 9
Rafi+Nilma 8
Rafi+Nilma 11
Rafi+Nilma 10a
Rafi+Nilma 25
Rafi+Nilma 14a
Rafi+Nilma 14a8
Rafi+Nilma 14a2
Rafi+Nilma 14a3
Rafi+Nilma 14a4
Rafi+Nilma 14a5
Rafi+Nilma 14a6
Rafi+Nilma 12
Rafi+Nilma 14a1
Rafi+Nilma 14a7
Rafi+Nilma 13
Rafi+Nilma 14a9
Rafi+Nilma 14a10
Rafi+Nilma 14a11
Rafi+Nilma 26
Rafi+Nilma 14
Rafi+Nilma 15
Rafi+Nilma 27
Rafi+Nilma 16
Rafi+Nilma 17
Rafi+Nilma 28
Rafi+Nilma 29
Rafi+Nilma 18
Rafi+Nilma 19
Rafi+Nilma 24
Rafi+Nilma 20
Rafi+Nilma 30
Rafi+Nilma 32
Rafi+Nilma 22
Rafi+Nilma 36
Rafi+Nilma 37
Rafi+Nilma 38
Rafi+Nilma 40
Rafi+Nilma 41
Rafi+Nilma 39
Rafi+Nilma 34
Rafi+Nilma 33
Rafi+Nilma 35
Rafi+Nilma 42
Rafi+Nilma 3
Rafi+Nilma 2
Rafi+Nilma 43
Rafi+Nilma 44
Rafi+Nilma 45
Rafi+Nilma 46
Rafi+Nilma 47
Rafi+Nilma 48
Rafi+Nilma 49
Rafi+Nilma 50
Rafi+Nilma 52
Rafi+Nilma 53
Rafi+Nilma 54
Rafi+Nilma 55
Rafi+Nilma 56
Rafi+Nilma 57
Rafi+Nilma 58
Rafi+Nilma 62
Rafi+Nilma 59
Rafi+Nilma 63
Rafi+Nilma 61
Rafi+Nilma 64
Rafi+Nilma 60
Rafi+Nilma 65
Rafi+Nilma 1

Peringatan kepada semua bakal pengantin cepat-cepat booking tarikh dengan naserunphotoworks, kerana buat masa sekarang saya mempunyai masa yang limited untuk melakukan Job Wedding ni..

Jadi, sesiapa yang berminat dengan hasil kerja tangan saya bolehlah booking tarikh. Ok itu sahaja lah untuk kali ini,

Sekian, Wassalam.

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
{principal photographer}
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Untitled

Saiful Chin + Roza – Akad Nikah – Felda Pemanis 2, Segamat

Assalamualaikum, apa khabar semua.. untuk kali ni aku nak kongsikan gambar semasa majlis akad nikah Chin dan Roza, majlis tersebut telah dilangsungkan di Felda pemanis 2, Segamat. ok la tampa membuang masa, korang layan dulu gambar2 semasa majlis berlangsung..:)

chin+roza
chin+roza 2
chin+roza 3
chin+roza 4
chin+roza 5
chin+roza 19
chin+roza 20
chin+roza 6
chin+roza 21
chin+roza 7
chin+roza 22
chin+roza 8
chin+roza 23
chin+roza 24
chin+roza 25jpg
chin+roza 9

Ok, tu sahaja untuk kali ni.. ape2 pun TAHNIAH Chin dan pasangan, next aku akan kongsikan pula gambar semasa majlis persandingan die orang. Wassalam..

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan pakej yang ditawarkan, sila hubungi butiran di bawah:

Naserun Ngatiman
naserunphotoworks
Tel: {019}{9459596}

Tagged , , , , , , , , , , ,
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.